cuut ;(

hej!
vaknade för en timma sen kanske av att telefonen ringer och de va förstås till mig -.^
oh idag är ju gamlebymarknaden oh jag skiter fullständigt i att gå, ja eftersom att min mobil är sönder (r.i.p) så fick jag som straff att inte gå och sen så ja pallar ja inte med trycket..så istället stannar jag hemma med tandvärk och äter glass ! :)
aja ska fortsätta och deppa , hejdå

tandläkarskräck ;(

ska snart dra till västervik med familjen de ska bli ett litet tandläkabesök men alltså hela familjen ska inte med haha jag klarar mig själv så dom går väll ut på stan sålänge :)
har ju verkligen tandläkar skräck eller vad man säger men mest för att han den där tandläkarn står och typ sjunger falskt? ;o fan de är så jävla hemskt haha , men ska göra mig iordning, skickar med lite bilder oxå (!)

ciao

hejsan, nu har en konstig men ändå bra idag fick vi även en studsmatta som jag snart ska dra ut och studa på jajamensan , men de va iaf allt för har ganska bråttom ska bajsa oxå , mjauuuuuuuuuuuuuuuu haha nej skoja xd

thats all she wrote

hej!
vaknade nyss men har hunnit äta frukost och tage på mig lite kläder en ny tvättad tröja som jag hittade nere i källarn på tork , den luktar faktiskt gott mamma har köpt en´tt nytt tvättmedel (a)
idag vet jag inte vad det blir kanske va medd nån på dagen sen på kvällen kanske det blir nått hos fanny , men snt som märks nu ska jag öppna lite andra flikar och titta facebook , livet ni vet ! :)

100% glad!

fanny har fixat en ny header till mig idag som ni ser blev nöjd med den , blev lite trött på den gamla jag hade för de va ju en sommarbild , åh jag  längtar som fän till sommarn (h) eller vem gör inte?
iaf tack bruden , du är bäst!
sitter just nu hemma hos fanny faktiskt , hon sitter på toa så ah gjorde ett inlägg men ska dra , PUSS

confused

hej!
kvällen igår var awesome! va som sagt med fanny och malin nere vid konsum och prata med lite folk sen drog vi upp till malin och typ festa med massa musik? men ingen kmr klå vår fest på måndag eller hur tjejer?
gash !
idag kanske det blir att va med fanny en stund sen :)
ska inte skriva så mkt mer än ett hejdå ska ut och spela fotboll med mina galne bröder och bli såhär sparkad på smallbenen ..aj !
-.-

pååsk

hej !
vaknade nyss efter en grymt bra långfredag med Malin , robin och ja viktor som kom in helt random på slutet av kvällen iaf de hände väll saker under kvällen som man fortfarande kan sitta och garva åt vid tolv ska jag bort till farmor oh farfar och träffa min lilla kusin olivia som kommer med faster och peter :) där blir det påskmat och gott och efter kanske det blir att va med någon inte rikgtigt bestämt men det märks ju ! glad påsk på er alla! PUSS

just nu ;

hej igen någon timme sen jag blogga men nu är jag med malin och vi har tittat klart på saw och dunkat musik & snackat och tillomed hunnit med att flumma i webben , duktigt?  ikväll kanske det blir att va med några inte redigt bestämt vilka än men sånt som märks som sagt :) bloggar mer imorgon hejsålänge ;*

påsklooov , fan va sköönt!

gal1 skönt vill jag mena, slippa skolan i en vecka inte helt fel !
igår var jag med malin towe , och robin de va mkt najjs och vi hade det förbaskat kul dom drog hem vid tio kanske och jag stannade hos malin till elva nångång sen blev jag trött som fasiken så gick hem och la mig i soffan och såg på diehard 4.0 eller nått , idag vet jag inte vad jag ska göra och de låter ju mega fett kul eller hur? men sånt som märks hihi hejdå! :D

här krävs de hårda tag!

förlåt för att jag verkligen inte bloggat sen typ i lördags?
jag har ju inte berättat att jag & amanda joggade/sprang/gick till ryvenäs! duktig va?  jaförfään :D
det kanske var en lång sträcka att börja med vi kanske skulle tagit barken eller vad säger du mandis?
idag har det varit en skoldag till , lika sämst som vanligt oxå massa läxor eller vi har inte fått några än eller ja matteläxan men jag gör den inte orkar inte har annat att tänka på. Ska även börja jobba hos morfar för att tjäna ihop lite money till en ny mobil eftersom att min syster kastade min andra trasiga i väggen ..ehum. jag laddar upp en bild på den jag ska spara till , nu ska jag göra mig i ordning och det betyder duscha! PUSS
wedigt sexigt med guld skal ju?

skitchill!

men halla! :D
äntligen fredag! längtat som fan för vem vill inte ha helg?
kom nyss hem för på fredagar slutar vi ett, jag och fanny körde tysta leken på tyskan och jag bröt de typ dirr , hon sa ; vilken sida är de ? ( de här va innan vi körde att hon skulle va tyst jag skulle va tyst först)
jag; hund... oj! haha vi brast ut i asg!
men ha en härlig fredag people!
inte fin -.-

torsdag , en härlig dessutom!

hej !
kom nyss hem från blomberg eller ah amanda oh jag tog oss en sväng och joggade till ryvenäs och tillbaka jobbigt må jag säga & mjölksyra ibenen är dubbelt så härligt :thumbup:
imorgon är de chill fredag najjs! vet inte vad jag ska göra men nått annars ska jag nörda sims3 som jag brukar spela , hon min sims är med barn , häftig ju? :$
nu ska jag iaf ta mig ett stort glas mjölk !
PUSS

you found me

hej!
sitter nu hemma och dunkar musik och är barnvakt åt mina två busiga småbröder som äter kvällsmat , lugnt är de nu iaf men man får väll se om de blir nått bråk sen!
vill inte göra nått sådär långt inlägg har lovat dom en pinnglass om dom plockade upp efter sig fullt tjohäng är de i köket nu;
duktiga ju? :)

ny måndag och ny vecka!

hejsan!
följde med Amanda hem idag efter skolan och nu sitter jag vid hennes mini laptop och bloggar jag vet inte vart amanda tog vägen hon blev förbannad och stack ;)
vet inte vad vi ska göra sen men vi ska kanske åka fyrhjuling och baka ! najssss.
blir ett kort inlägg för jag har fullt upp just nu och leta efter hon den där männska!

godmorgon !

vaknade nyss så ett trött hej !
har inte bloggat sen i fredags tror jag dumt av mig men har haft fullt upp med massa, igår var jag i lkpg med familjen och köpte massa nya saker till mitt rum som jag kommer lägga upp en bild på när de är klart!
och idag ska jag nog va med amanda så ja hähä xd
vaknade tidigt imorse pågrund av att mina småbröder satt och byggde med lego så då gick jag ner till köket med dom och gjorde lite frukost till mamma och pappa duktigt ju? :)

dehär är typ de jag fick igår + en massa till ! men rummet är ganska stort så fick inte med allt på en bild , ciao!

waaaaazup?

hejsan !
kom nyss hem efter att vare ute på gårn haha xd
var där med amanda och tilda men dom var tvungna att åka hem vid kvart i åtta så jag satt mig lite ensam i parken och gunga då kom lina och vi prata och garva haha ganska mke kan man säga man ah.
ska duscha nu och få i mig lite mat 
PUSS

*happy f a c e *

som bara den ! 
fick ett par högtalare till min laptop  , värsta happyface bara för de liksom *
men de är ju massa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass och de gillar jag så jag är glad till 10000000 !
iaf fick en ny tröja av moster som va röd och vitrandig, den kastar jag nog på mig i morgon och går med till skolan med ett par svarta jeanstights som jag oxå fick finemang dedär :thumbup:
nu ska jag nog gå och duscha efter en tråkig skoldag och vissa L Ä R A R E  är dumma i huvudet ja , ni vet kanske?
aja haré bra!
PUSS

im fine , i think

hej , jag är på mkt bättre humör nu när dom finaste man kan ha hjälpt mig.
idag är de fredag och de betyder helg för min del !
är inte på humör för att skriva ett direkt långt inlägg därför skriver jag ett lite mindre.

btw; jag åt för mkt av mammas goda mat så för min del blev det att ha magont men nu har de gått över  :thumbup:
får se vad som händer ikv , sånt som märks haha
hare bra !

RSS 2.0